Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на обикновенни крушки с LED

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на обикновенни крушки с LED

Колеги,
    някой слагал ли е на Алфата си LED крушки. Става въпрос за габарити, къси и дълги.
    Харесал съм си тези:
    https://www.aliexpress.com/item/2-LE...4-68d254088625

Та въпроса ми е този модел на колко вата отговаря на обикновените H7. И какъв модел са крушките за дългите и габаритите.
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 jtd, 140 hp '02
    EX...Fiat Tempra 1.6

Гаранцията е добра:"Един милиард години"
    Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Е, не е задължително този модел да е. Въпросът е има ли смисъл да слагам LED крушки. И някой ако е слагал да сподели.
      Вече масово навлизат в новите коли и защо и ние да не си ъпгрейднем малко старите Алфи.
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 jtd, 140 hp '02
      EX...Fiat Tempra 1.6

Comment

Виж четвъртата тема след твоята

Comment

Точно тези - не. Трябва отзад да са с вентилаторче за охлаждане

Comment

С климатик отзад няма ли да стане ? Вентилатор в крушките - уби змея.
            По темата , можеш да си сложиш лед на габарита , за къси и дълги - ксенон.
            Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
            Peugeout 2.2 HDI 133+++
            Alfa 159 +++ next

Comment

Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
              С климатик отзад няма ли да стане ? Вентилатор в крушките - уби змея.
              По темата , можеш да си сложиш лед на габарита , за къси и дълги - ксенон.
              Самите тела на крушките имат малък турбо вентилатор. И я поразгледай повече преди да възклицаваш

Comment

Не всички диоди греят.

Аз имам у нас(не в автомобила) и от двата вида.

Едините дори и денонощно да светят не се нагряват.Дори не се затоплят.

Другите си греят.Не колкото халогенните крушки, но си греят.

Според мен не е задължително да са с "турбо" вентилатор, достатъчно е да са с качествено направено радиаторче.

То зависи и колко време ежедневно се използват и са включени.Това най-вече лятото.

Зимата и преходните сезони, особено при температури като днешните това е без значение.Те двигателите трудно загряват при -6 градуса под нулата, та какво остана за диодни крушки...

================================================== ===========

Ама тея с "турбо" вентилаторчето са 26 паунда (за чифт крушки) най-евтините които съм виждал.
                Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                  Самите тела на крушките имат малък турбо вентилатор. И я поразгледай повече преди да възклицаваш
                  На мен ми е интересно като ги затвориш във фара тези вентилаторчета как ще охлаждат? Трябва ли да се пробива капачката или да се слага някаква друга така, че да останат от вън.
                  Alfa Romeo 159 1.9jtdm EX

Comment

Първоначално публикувано от czd Покажи съобщение
                    На мен ми е интересно като ги затвориш във фара тези вентилаторчета как ще охлаждат? Трябва ли да се пробива капачката или да се слага някаква друга така, че да останат от вън.
                    Я свали една капачка и хубаво я разгледай.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Я дапеминем на една тема, а
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=94756

Comment

Working...
                      X